Ekspansiv Florø-bedrift søker Driftsleder


Er du driftslederen vi trenger? , på jakt etter jobb som gir mulighet til å utvikle deg faglig og vokse med oppgavene, er det i Grønsberg Bygg AS du skal jobbe. Etter mange år med vekst, trenger de påfyll av arbeidskraft. 


– Vi har svært mange spennende jobber for tiden, og en stor og god ordrereserve. Så nå søker vi etter en ekstra dyktige driftsleder, som har lyst å være med på oppturen vår, sier daglig leder, Knut-Einar Grønsberg. 

– Hvorfor bør du gripe denne muligheten?
 – Fordi her får du en trygg jobb i et selskap i vekst, varierte arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø, med muligheter til å utvikle deg faglig, og spennende arbeidsoppgaver. Vi har gode lønn- pensjons- og forsikringsvilkår, blant annet i form av behandlingsforsikring. Dermed slipper folk å gå lenge uten behandling om uhellet skulle være ute. Noe det sjelden gjør, siden vi har sterkt fokus på HMS, forteller Knut-Einar.Fokus på arbeidsmiljø

Grønsberg deler filosofien sin for å bygge en bedrift som har vært med å bygge Florø i 50 år. 

– Den er veldig enkel filosofi: Det skal være attraktivt og kjekt å jobbe i Grønsberg Bygg, og trivelig å komme på jobb. Det har vi lykkes med. Vi har et flott arbeidsmiljø, med en god blanding av folk. Noen har jobbet her lenge, andre kommet til nylig, og vi har nå fem flotte lærlinger. Alderssnittet ligger rundt 30 år, men vi har folk fra 19 til 65 år. Det viser at vi klarer å tilby spennende jobber, konkurransedyktige vilkår og et arbeidsmiljø folk trives i, og at vi klarer å rekruttere ungdom. Vi jobber mye i team på 2-4 personer, alt etter størrelse på oppdrag. Satser på videreutdanning

Selskapet er 50 år, og fremdeles er fokus på å utvikle selskapet, med fokus på de tilsette. 

- Vi er som eneste bedrift i Florø godkjent opplæringsbedrift for 4 fag. Det er vi veldig stolte av.

– Vi er veldig opptatt av å utvikle kompetanse, og på å la de tilsette utvikle seg faglig. Vi er opplæringsbedrift for 4 fag. Tømrer, Byggdrifter, Stillas og Betong. Nå er fire tilsette i gang med å videreutdanne seg til byggdrifter, og vi har to tilsette med fagbrev i stillas. Målet vårt er alltid at folk skal få faglig påfyll, sier han. 


Nytt bygg og tipp topp arbeidsutstyr 

Siden 2016 har Grønsberg Bygg AS holdt til i moderne, gode lokaler i Dyrholtvegen 103.
 – Grunnet veksten de siste årene, Blei desse for små. Derfor bygget vi nye lokaler på 1700 m2, rett øst der vi holder til nå.  Så her får du jobb i et ungdommelig miljø, i moderne, gode lokaler. Du får også tipp topp arbeidsutstyr, samt firmabil. I tillegg holder Spar til noen hundre meter bortenfor, så er det ikke et problem om du glemmer matpakken, sier han og ler.Om Grønsberg Bygg AS

Grønsberg Bygg er entreprenørfirma med base i Kinn kommune, etablert i 1971. Vi har i dag 27 tilsette, og bred kompetanse innen et vidt spekter av entreprenørtjenester. Vår fagkunnskap, er din trygghet som kunde. Vi kan ta på oss alle typer byggeprosjekt.
 50 års erfaring, med sterkt fokus på faglig utvikling, har gitt oss gode referanser innen både nybygg, renovering, sanering og stillasutleie, både i private hjem og offentlige bygg.  

Føler du vi er den rette bedrift for deg – kontakt Knut Einar Grønsberg for en hyggelig prat. Telefon: 905 95 192